Allmänna & köpvillkor

Vi på Annika Gustavsson Jewellery värnar om att du som kund ska var 100% nöjd med ditt köp – och bära ditt smycke med stolthet! Vi gör alltid vårt yttersta för att hjälpa till att hitta rätt smycke för just dig, vilket kan innebära byte av vara, retur etc. Här har vi samlat relevant information som gäller för ditt köp hos oss. Köpvillkoren gäller i första hand köp via webbshop då man köper smycket osett, för köp i butik gäller delvis andra regler såsom returrätt och öppet köp. Den informationen hittar du istället på kvittot från butiken.
Vi reserverar oss för eventuella text- eller bildfel på hemsidan, såsom till exempel produktbeskrivning, pris, lagerstatus etc. Vi försöker alltid återge smycket så bra vi kan i allt vårt bildmaterial, men det kan alltid förekomma färgskillnader pga upplösning/bildskärm. Är du osäker – kontakta oss så hjälper vi dig!
 
Köpprocessen
När du hittat önskat smycke i webbshopen och går vidare med köpet är det viktigt att du kontrollerar att uppgifter såsom antal, leveransadress etc är korrekta. När köpet är betalt och bekräftats får du en orderbekräftelse via mail. Läs igenom så att den stämmer överens med din beställning – om inte, kontakta oss direkt så ser vi till att allt bli rätt!
 
Priser & moms
Alla våra priser anges i svenska kronor (SEK). Priserna inkluderar alltid moms på 25%. Du väljer själv önskat fraktalternativ och ev fraktkostnad läggs på automatiskt i kassan.
Priset på vigselringar och handgjorda smycken kan variera. Se därför det angivna priset som ett cirkapris. Exakt pris räknas fram när designen är klar, då vet vi hur mycket guld som används samt ev storlek på ädelsten och kan beräkna priset utifrån det. Vid specialbeställningar utgår ånger- och returrätten.
 
Frakt & fraktkostnader
Vi skickar över hela världen, och väljer det fraktalternativ som är säkrast beroende på innehåll, tidsramar och vart i världen du som mottagare befinner dig. Det gör att fraktkostnaden kan variera. Vid köp i vår webbshop med leverans inom Sverige väljer du själv önskat fraktalternativ och ev fraktkostnad läggs på automatiskt i kassan.
 
Leveranstid
Normal leveranstid för försändelser inom Sverige är 3-5 vardagar, under förutsättning att varan finns i lager. Om du önskar att din order skall prioriteras och vill ha en snabbare leveranstid så kan du skriva detta som ett separat meddelande i samband med ordern
 
Ångerrätt, retur & reklamation
Vid köp av varor i webbshopen har du enligt lag 14 dagars ångerrätt. Dagarna räknas från att du tagit emot varan som beställts. Kontakta oss omgående om detta är aktuellt. Skicka sedan tillbaka produkten i samma skick och i samma förpackning som du fick den och se till så att du paketerar väl. Du står själv för returfrakten.
Vill du byta till liknande smycke eller av andra anledningar önskar returnera varan går det bra att kontakta oss via mail eller telefon så hjälper vi dig! Detsamma gäller vid reklamation av felaktig vara. Läs om distansförsäljning på www.konsumentverket.se

Undantag från ångerrätten
Ångerrätten gäller dock inte vid specialbeställda varor. När du som konsument lägger en order på en specialbeställd produkt så accepterar du dessa villkor och samtycker till att vi börjar tillverka din produkt och att ångerrätten därmed försvinner då detta avser en vara som har tillverkats enligt sina önskemål/anvisningar eller som annars har fått en tydlig personlig prägel.

Tryckfel
Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på hemsidan. Vi förbehåller oss rätten att avslå felaktiga ordrar.

Bilder
Alla bilder skall ses som illustrationer och kan inte garanteras exakt återge varornas utseende, färg eller storlek.